Naša priča.

Zasnovani na svojim temeljnim vrijednostima, prepoznatljivom kvalitetom i odvažnošću već nepunih 20 godina uspješno poslujemo na
građevinskom tržištu Bosne i Hercegovine.

Društvo ograničene odgovornosti Dinalsa je osnovano 1997. godine u Sarajevu sa ciljem da na tržištu zauzme vodeću poziciju u sferi projektovanja, nadzora i izvođenja građevinskih instalacija. Zasnovani na svojim temeljnim vrijednostima, izrazitim poštovanjem prema konkurentima, prepoznatljivom kvalitetom i odvažnošću već nepunih 20 godina uspješno poslujemo na građevinskom tržištu Bosne i Hercegovine.

Uz znanje i iskustvo stečeno u najboljim građevinskim firmama na svijetu i snagu privatnog kapitala osnivačkog kadra naše firme stabilnost je bila zagarantovana. Već u poslijeratnim godinama bili smo angažovani na rekonstrukciji i izgradnji objekata za izbjeglice i raseljena lica na području Bosne i Hercegovine. Nedugo nakon toga smo pratili i aktivno učestvovali u ekspanziji trgovačkog preduzeća Lora.

Dolaskom hrvatskog koncerna Agrokor i širenjem mreže trgovačkog lanca trgovina Konzum i drogerija Kozmo u Bosni i Hercegovini, bili smo direktni izvođači na izgradnji, rekonstrukciji i servisiranju preko 250 poslovnica. U januaru 2012. godine smo potpisali ugovor na izgradnji hotela Nature u Fojnici. U novembru 2013. godine potpisan je ugovor o rekonstrukciji hotela Neum u Neumu, kapaciteta 380 apartmana.

Pratite naš uspjeh.

Temeljimo se na neovisnosti i ne mislimo kratkoročno, već generacijama unaprijed.

Naša strategija. Naša podrška.

Ono na što smo čitavo vrijeme obraćali pažnju jesu ljudski resursi. Tretirati sa dostojanstvom i poštovanjem, ulagati i obogaćivati naš kolektiv je nešto na što smo se obavezali.

Pitanje strategije i razvoja je nešto o čemu svakodnevno razmišljamo, zadovoljni sa onim što smo postigli za 18 godina i ne planiramo se zaustaviti. Vođeni globalnim promjenama, pritom svjesni svoje gospodarske i društvene odgovornosti postavljamo težišta i ciljeve. Zainteresovani smo i radimo da u budućnosti proširimo resurse kao kompanija na obnovljive izvore energije, energetske resurse i trgovinu.

Temeljimo se na neovisnosti i ne mislimo kratkoročno, već generacijama unaprijed.

033 513 148