O nama

Društvo ograničene odgovornosti Dinalsa je osnovano 1997. godine u Sarajevu sa ciljem da na tržištu zauzme vodeću poziciju u sferi projektovanja, nadzora i izvođenja građevinskih radova do implentacije ključ u ruke. 

Kvalitet je garancija uspjeha

Zasnovani na svojim temeljnim vrijednostima, izrazitim poštovanjem prema konkurentima, prepoznatljivom kvalitetom i odvažnošću već skoro 3 decenije uspješno poslujemo na građevinskom tržištu Bosne i Hercegovine. Uz znanje i iskustvo stečeno u najboljim građevinskim firmama na svijetu i snagu privatnog kapitala osnivačkog kadra naše firme stabilnost je bila zagarantovana. Već u poslijeratnim godinama bili smo angažovani na rekonstrukciji i izgradnji objekata za izbjeglice i raseljena lica na području Bosne i Hercegovine, a budućnosti na izgradnji brojnih infrastrukturnih projekata. Iskustvo i znanje smo aktivno pružali u ekspanziji velikih domaćih bendova u proizvodnji i trgovini.

Od ideje do realizacije

Godinama smo širili naš spektar usluga i unapređivali našu mehanizaciju i pogone, vodeći se time da planove naših klijenata dovedemo do finalizacije uz poštivanje svih zadatih rokova.

Izgradnja po sistemu ključ u ruke

Visokogradnja

Niskogradnja

Optičke mreže ftth

Rušenje i uklanjanje objekata

Transport i logistika

Rezanje, bušenje i obrada betona

Elektroinstalacije

Hidroizolacije

Termoinstalacije

Iznajmljivanje građevinske opreme

Saznaj više